Usein kysyttyä

Täältä löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin pikaperinnästä.

Kotimaan pikaperintä on helppo tapa yksittäisten saatavien perintään kun saatavasi on kotimaassa. Voit jättää saatavasi perittäväksi lähettämällä kuvan laskusta tai täyttämällä sen tiedot lomakkeelle. Halutessasi voit yhdistää saman asiakkaan maksamattomat laskut samaan perintätoimeksiantoon. Jätä lasku kotimaan perintään tästä

Tutustu tarkemmin palveluun: Palvelukuvaus, Hinnasto, Sopimusehdot

Intrum Pikaperintä on ensisijaisesti kehitetty yksittäisten saatavien perintään. Mikäli sinulla on vuoden aikana useampia laskusaatavia perittävänä, suosittelemme hyödyntämään vuosisopimusasiakkaan edut. Soita meille numeroon 09 3154 4880 tai lue lisää perintäpalveluistamme.

Ulkomaan pikaperintä on helppo tapa yksittäisten saatavien perintään kun saatavasi ovat ulkomailla ja maksun saaminen on hankalaa. Intrumin konttorit 24 maassa sekä laaja kumppanuusverkosto takaavat viiveettömän ja tehokkaan kansainvälisen perinnän 160 maassa. Globaalina kumppanina ymmärrämme, kuinka asiakkaidesi kanssa toimitaan, vaikka he eläisivät täysin erilaisessa kulttuurissa. Jätä ulkomaan lasku pikaperintään tästä.

Intrum Pikaperintä on ensisijaisesti kehitetty yksittäisten saatavien perintään. Mikäli sinulla on vuoden aikana useampia laskusaatavia perittävänä, suosittelemme hyödyntämään vuosisopimusasiakkaan edut. Soita meille numeroon 09 3154 4880 tai lue lisää perintäpalveluistamme.

Palvelu on tarkoitettu ainoastaan yritysten käyttöön. Voit käyttää palvelua, mikäli yrityksellänne on voimassaoleva y-tunnus

Palvelu on tarkoitettu ensisijaisesti yksittäisten riidattomien saatavien perintään. Halutessasi voit yhdistää saman asiakkaan maksamattomat laskut samaan perintätoimeksiantoon. Tämä on mahdollista, kun jätät toimeksiannon lataamalla palveluun kuvan laskuista.

Palvelun perusmaksu on 79 € (+alv), joka veloitetaan aina kun jätätte uuden pikaperintätoimeksiannon. Perusmaksu veloitetaan myös siinä tapauksessa, että asiakkaanne kiistää velan eikä perintää voida jatkaa vapaaehtoisen perinnän keinoin.

Onnistuneesta perinnästä veloitamme lisäksi palvelumaksun 79 € (+alv). Palvelumaksu veloitetaan myös ohimaksu- ja peruutustilanteissa.

Riidattomasta oikeudellisesta perinnästä veloitamme lisäksi 179 € (+alv).

Jälkiperintään siirretyistä saatavista pidätämme 50 % provision.

Tutustu tarkemmin Kotimaan pikaperintäpalvelun hinnastoomme

Intrum Pikaperintä -palvelua ei voi käyttää riitaisten saatavien perintään. Jos saatava on riitainen, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse: 09 315 448 80. Autamme mielellämme löytämään tilanteeseenne sopivan ratkaisun

Vapaaehtoista perintää ei perintälain mukaan saa jatkaa, jos asiakas kiistää maksuvelvollisuutensa, eikä kiistäminen ole selvästi perusteetonta. Tällaisessa tapauksessa asiakaspalvelumme ilmoittaa sinulle velan kiistämisestä ja sopii erikseen jatkotoimenpiteistä.

Riitaisen saatavan jatkoselvittelystä sovitaan erikseen. Riitaiset asiat käsitellään tuntiveloituksella lakiasiainosastollamme

Kyllä voit. Tällöin lähetämme maksumuistutuksen puolestasi. Maksumuistutuksen lähettämisestä ei aiheudu yrityksellenne ylimääräisiä kustannuksia.

Käytämme Intrum Pikaperinnässä asiakasvaratiliä, josta tilitämme saatavan pääoman ja korot yrityksenne tilille. Tilitys tehdään viikoittain.

Saatte sähköpostitse tunnukset Intrum Web -verkkopalveluun, jonka kautta voitte seurata toimeksiannon etenemistä.